14 Mrz

VRM leverer store kryptokøb med minimal markedspåvirkning, når mængderne stiger

3. marts 2021 – VRM, et højfrekvent handelsselskab, har meddelt, at det nu gennemsnitlige daglige handelsvolumener er mellem 15 og 20 milliarder dollars, da dets indflydelse på kryptomarkedet vokser.

Virksomheden handler AI-baserede kvantitative højfrekvente strategier på kryptomarkedet og tilbyder også udvekslinger med passende markedsskabende løsninger

VRM fungerer på tværs af store handelsplatforme, herunder BitMEX, OKEx, Huobi, Binance og Bithumb.

En af VRMs nyeste innovationer er Black Ocean, som giver Dark Pool og Liquidity Pool adgang, der vil gavne handlende, investorer og detailfokuserede virksomheder på kryptomarkederne. Projektet er blevet oprettet for at sikre, at store klumper af kryptoaktiver kan handles hurtigt – et område, hvor efterspørgslen vokser, og tilbyder kryptoopbevaring, lån og en fiat-rampe til virksomheder og professionelle investorer.

Black Ocean skaber muligheder for mæglere og institutionelle spillere til at gennemføre kryptotransaktioner til en værdi af mere end $ 100.000 ved hurtige hastigheder uden at påvirke markedet.

Der tilbydes to typer pooling-tjenester. Dark Pool giver hvaler korrekt udførelse og enorme niveauer af likviditet – og sikrer, at data ikke offentliggøres. Denne service leverer også større fleksibilitet og bedre priser end eksisterende over-the-counter løsninger – alt imens det reducerer gebyrer og hjælper klienter med at undgå glidning.

I mellemtiden henvender Liquidity Pool sig til detailorienterede virksomheder, uden at der pålægges mindste ordrestørrelser. Denne service er designet til at give detailaggregater mulighed for at give deres kunder adgang til en handelsplads. Eksisterende cloudløsninger, der giver virksomheder udvekslingsskabeloner og adgang til deres likviditet, betaler ofte gebyrer på op til 50% – men derimod opkræver Black Ocean nul gebyrer og giver rabat for hver ordre, der udføres gennem sin platform.

Black Oceans konkurrencemæssige fordel ligger i, hvordan det tilbyder ubegrænset API-opkald – en funktion, der i øjeblikket ikke tilbydes af nogen kryptobørs. Endnu bedre er oppetid 24/7/365 sikret ved 100% redundans.

Andrei Grachev, administrerende direktør for Black Ocean, sagde:

”Vi opkræver mindre gebyrer fra institutionelle kunder – og vi er forskellige, fordi vi ikke tjener penge på spredning. Black Ocean er fast besluttet på at levere de bedste priser på markedet. Gebyrfrie platforme kan synes tiltalende, men at handle 1 million dollars om dagen kan betyde, at du mister $ 3,5 millioner om året fra spredningen. I modsætning hertil kan det at gennemgå en platform, der er gennemsigtig med hensyn til omkostningerne, skære disse gebyrer helt ned til $ 200.000 om året. Det er en no-brainer med hensyn til hvad du vælger. ”