30 Mrz

Hedge FUD-leder: Ray Dalio sier ‚god sannsynlighet‘ for et amerikansk Bitcoin-forbud

USA kunne gjenta sitt 1930-tallsforbud mot gulleierskap, men for Bitcoin.

Når Bitcoin-korreksjonen blir dypere, har frykten, usikkerheten og tvilen kommet tilbake, med milliardærsikringsforvalter Ray Dalio som legger til en hel haug mer av den.

I et intervju med Yahoo Finance sjefredaktør 24. mars uttalte grunnleggeren av hedgefondet $ 150 milliarder dollar Bridgewater Associates at det er en „god sannsynlighet“ for at den amerikanske regjeringen kunne forby Bitcoin Era akkurat som det gjorde med gull eierskap i 1930-tallet.

Det skjedde fordi regjeringsledere den gangen ikke ønsket at gull skulle konkurrere med fiatpenger og kreditt som en rikdomsbutikk, la Dalio til

“De vil ikke at andre penger skal operere eller konkurrere fordi ting kan komme ut av kontroll. Så jeg tror at det vil være veldig sannsynlig at du vil ha det under visse omstendigheter forbudt slik gull ble forbudt. “

Milliardæren hedgefondssjef og filantrop, som kalte Bitcoin „et helvete av en oppfinnelse“ og sammenlignet det gull i januar , påpekte at Indias regjering allerede prøver å forby Bitcoin og kryptovalutahandel generelt. Han la til at han ikke er ekspert, men hevdet at det kan spores, og regjeringen kan finne ut hvem som har å gjøre med det.

Imidlertid var det litt lys på slutten av Dalios dystre syn når han erkjente at BTC har stått tidstesten som en aktivaklasse

“Bitcoin har bevist seg de siste 10 årene, det er ikke blitt hacket. Det jobbet stort sett derfor på operativt grunnlag. Det har bygget en betydelig etterfølger. Det er et alternativ, på en måte lagringsplass for rikdom. Det er som en digital kontant. Og det er pluss. ”

16. mars uttalte Dalio at den amerikanske regjeringen kunne målrette mot dem som droppet dollaren for Bitcoin ettersom den ble „ugjestmild for kapitalismen“ som forberedelse til „sjokkerende“ skatteendringer for å takle statsgjeldskrisen.

Kommentarene kommer når Bitcoins korreksjon fortsetter å utdype seg som tegn på at oksemarkedet går inn i de siste trinnene har dukket opp i kjeden . BTC har korrigert med 13,5% fra all-time high på $ 60,100, til dagens priser på rundt $ 52,000.