25 Nov

Digitaalinen kulta [Bitcoin] kestää paremmin, kun fyysinen kulta osuuBitcoin ja kulta

Bitcoin on paratiisi monille institutionaalisille sijoittajille amerikkalaisen pankkijätti JP Morganin mukaan . Tämän havaittiin äskettäin, että kullan hinta laski 4% sen jälkeen, kun oli saatu uutisia rokotteesta melkein vuoden kestäneen koronaviruspandemian vuoksi.

Rokotetta kehittävä lääkeyhtiö Pfizer sanoi, että rokotetutkimus oli onnistunut, koska rokote esti 90% ihmisistä, jotka olivat vapaaehtoisia kliiniseen tutkimukseen.

Testi ei ole vielä ohi, mutta toistaiseksi rokote toimii paljon odotettua paremmin

Yalen yliopiston immunologi Akiko Iwasaki sanoi, ettei hän odottanut rokotteen lopputulosta. Ehkä sen seurauksena hän odottaa vain 55%. Kun uutinen oikeudenkäynnistä levisi, kullan hinta laski 1954 dollarista unssilta 1871 dollariin.

Kulta ei ole ainoa voimavara, joka on reagoinut koronavirusrokotteen uutisiin – osakemarkkinat. Esimerkiksi Zoomin tappio oli 18%, kun taas muut osakemarkkinoiden piirteet, kuten FTSE, osoittivat noin 5,2%: n voittoa.

Kun niin paljon tapahtuu eri rahoitusmarkkinoilla, bitcoin on toisaalta hyvin nouseva

Koska se on nouseva ja sillä on enemmän potentiaalia, elinkeinonharjoittajat parveilevat monilta aloilta, jotka menestyvät hyvin BTC: n kauppaa varten.

Lisää kauppiaita tarkoittaa enemmän tarjontaa. Jos kaivostyöläiset eivät pysty vastaamaan tähän kasvavaan tarpeeseen, BTC-hinnat nousevat. Vaikka bitcoin putosi 15 800 dollarista noin 14 800 dollariin, digitaalinen kulta toipui nopeasti ja on nyt kaupankäynnin kohteena 15 180 dollaria, joka näyttää olevan valmis jatkamaan ylöspäin suuntautuvaa liikkumistaan.

Nykyiset mallit tekevät nousevan lipun, joka osoittaa, että hinnat paranevat milloin tahansa. Lisäksi RSI on nousussa, mikä vahvistaa, että lisää kauppiaita kaatuu markkinoille. RSI on indikaattori, joka näyttää kauppiaiden toimet. Oletetaan, että kaikki kauppiaat voivat työskennellä yhdessä ja ylläpitää nykyistä RSI: tä sen kasvaessa. BTC voi rikkoa 15 200 dollarin vastustason ja testata 15 400 dollarin vastuksen.