6 Nov

BITCOIN-PULLAT TODENNÄKÖIN ”LATAA” DIP-KOHTEILLA 13 000 dollaria

Bitcoin on pudonnut voimakkaasti viikonloppuennätysten 14100 dollarin jälkeen. Sen jälkeen, kun tämä keskeinen vastustaso ei ole ylittynyt, johtavan kryptovaluutan hinta on pudonnut 13 400 dollariin tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen. Viimeisen 24 tunnin matalimmillaan BTC kävi kauppaa 13200 dollarilla.

Analyytikot ajattelevat, että kolikko voi liikkua vielä pienemmäksi tulevina päivinä, analyytikot sanovat.

BITCOIN VOI PUDOTTAA KOHTEEN 13 000 dollaria KESKEISIIN KULUTTAVIIN SIGNAALIVALOIHIN

Yksi analyytikko kommentoi Bitcoinin keskipitkän aikavälin teknisiä tietoja, jakoi alla olevan kaavion. Se osoittaa, että Bitcoinilla on muodostunut laskevia eroja ja se ei ole ylittänyt 14 000 dollarin viikoittaista toimitusaluetta. Tämä osoittaa, että kolikko voi pudota kohti 13 000 dollaria, sitten mahdollisesti jopa pienempi tulevina päivinä ja viikkoina, analyytikot sanovat:

„$ BTC näyttää siltä, että sen on ladattava uudelleen. Päivittäinen SFP viikoittaiseen toimitukseen, epäonnistunut tauko yli vuoden 2019 korkeimman, karhu-div vilkkuu päivittäisessä aikataulussa … Tuo vaaleihin. „

Tämä kauppias ei ole ainoa, joka ajattelee Bitcoinin kääntyvän täältä huonompaan suuntaan.

Kuten tämä myyntipiste ilmoitti aiemmin, analyytikot totesivat, että Bitcoin, joka liikkuu korkeammalle viikonloppuisin, osoittaa, että se ei seuraa läpi, kun arkipäivän kaupankäyntiistunto saapuu. Yksi analyytikko kommentoi asiaa sunnuntaina:

„Luulen, että bitcoin asettaa väliaikaisen huipun. Hintatoiminta ylöspäin, kun futuurit suljetaan, antaa minulle lisää viitteitä siitä, että näemme jatkuvan vetäytymisen vaaleihin. „

Toistaiseksi Bitcoin on vetäytynyt odotustensa mukaisesti ja voi jatkaa niin, koska vaaleista on edelleen epävarmuutta vaalipäivän saapuessa.

Karhun uutiset Tapahtumat

Lisäämällä mahdollisuus, että Bitcoin kääntyy haittapuoleen, on viime aikoina ollut useita laskevia uutisia.

Reuters ilmoitti juuri, että Hongkongin sääntelyviranomaiset „säätelevät kaikkia finanssikeskuksessa toimivia kryptovaluuttakauppapaikkoja“. Vaikka tämä ei kuulosta niin raskaalta kuin Manner-Kiina, jotkut avaruudessa näkevät tämän selkeänä yrityksenä hillitä kryptovaluuttatoimintaa alueella.

Myös USA: ssa ja Euroopassa on ollut voimakkaita sääntelyyrityksiä, kun avaruus on jälleen kasvussa. Nämä säännökset voisivat vaikeuttaa yksityissijoittajien osallistumista digitaaliseen omaisuuteen.