22 Sep

Bitcoin Cash, VeChain, Dogecoin-prisanalys

Kryptovalutamarknaden såg förluster på måndagen, då traditionella aktiemarknader sjönk kraftigt. Detta kan relateras till nyhetsrapporter om att stora banker var inblandade i penningtvätttransaktioner. Bitcoin Cash visade att det kanske inte registrerade ytterligare förluster på kort sikt. VeChain vände från hausseartad till baisse fart över helgen. Dogecoin fortsatte att visa baisshet.

Även om priset har stannat runt 230 dollar de senaste två veckorna, visade OBV att tillgången köptes i en stadig takt (lila)

En annan sak att notera är att måndagens nedgång orsakade en prisfall som förmodligen inte stöds av en försäljningsvolym som skulle indikera ytterligare stora förluster. Medan priset sjönk från $ 225 till $ 208, registrerade OBV lika låga (gula).

Så det är troligt att Bitcoin Era skulle hålla över $ 200, baserat på köpare som ackumulerades efter slutet av nedgången från mitten av augusti till början av septemberets nedgång (vit) på OBV.

VeChain verkade ha initierat en uppåtgående trend förra veckan, vilket framgår av Aroon-indikatorn. Aroon Up (orange) stannade långt över Aroon Down (blå) men det vände över helgen.

VET visade fart mot nackdelen efter den senaste nedgången och skulle behöva återta motstånd på $ 0,0135 för att visa några tecken på hausse.

Nästa stödnivå för VET ligger på $ 0,11-regionen om $ 0,0125-zonen går förlorad

VeChain meddelade för några dagar sedan att det skulle vara den enda leverantören av blockchain-teknologin i China Animal Health and Food Safety Alliance efter att ha gått med som en av rådets medlemmar.

Dogecoin värderades till $ 0,0026 och handlades i en supportzon. Den har bildat lägre toppar sedan TikTok-pumpen i juli och såg sannolikt ut söderut.

RSI visade ett värde på 27, vilket indikerar översålda förhållanden. RSI har också misslyckats med att hålla sig över 50-värdet sedan mitten av augusti, vilket markerade den baisseartade fart sedan dess.

En studs till 0,00272 USD kan förväntas från DOGE under de närmaste handelssessionerna. DOGE kommer sannolikt att återuppta den tidigare nedåtgående trenden och bryta under stöd de närmaste dagarna.